15 Nisan 2014 Salı

2014 Yılında Anneler Günü Ne Zaman?

Kuşkusuz herkes için yılın en anlamlı günü olan anneler günü Amerika’da doğup dünya geneline yayılmıştır. Bu özel gün Amerika da dahil olmak üzere pek çok ülkede 10 Mayıs tarihinde kutlanır. Ancak bazı ülkeler ile birlikte Türkiye’de her yıl mayıs ayının ikinci Pazar günü anneler günü olarak kutlanmaktadır. 2014 yılında anneler günü 11 mayıs 2014 tarihinde, yine Pazar günü kutlanacak!

Bu özel günün her yılın Pazar gününde kutlanmasının nedeni çalışan kesimin tatil gününde yani Pazar gününde anneleri ile zaman geçirebilmelerine olanak tanımaktır. Çünkü dünyanın en güzel hediyesi alınmış olsa dahi anneler için çocuklarıyla zaman geçirmekten daha büyük bir hediye yoktur! Elbette bu durum anneler gününde hediye almanıza gerek olmadığı anlamına gelmiyor.

Bu Yıl Annenize Çok Özel Bir Hediye Verin!

Annenizin hem gün boyunca onunla olarak hem de aldığınız hediye ile sevindirebilirsiniz. Onun hayatına küçük bir renk katacak olan hediyeler, bu özel günü daha keyifli geçirmelerini sağlayabilir. Seçiminizi klasik hediye alternatifleri arasından bir tercih yaparak da kullanabilirsiniz. Ancak dilerseniz bu yıl bir yenilik yapın annenize çok daha özel bir hediye alın!

Verdiğimiz ipuçları size ilham kaynağı olacağı için özel bir hediye vermek konusunda asla zorlanmayacaksınız. Neler yapabilirsiniz, hep birlikte gözden geçirelim! Annenizi eski bir dostu ile bir araya getirebilirsiniz! Bu sürprize bayılacak ve eski arkadaşı ile geçmişini yad edebilecek. Ya da annenizi bu özel günde doğup büyüdüğü yere götürebilirsiniz. Böyle bir gün geçirmekten de büyük bir keyif alacaktır.

Eğer hayranı olduğu özel bir isim varsa, bu kişi ile buluşturabilirsiniz! Annenizin ilgi alanlarını gözden geçirerek bu ilgi alanlarını bir hobiye dönüştürebilecek hediyeler alabilirsiniz. Örneğin bir kursa kaydını yaptırabilir ve daha sosyal bir yaşam sürmesi için ilk adımı anneler gününde atabilirsiniz. Bir koleksiyon yapıyorsa, koleksiyonu için ender bulunan parçaları toplayabilir ve anneler gününde hediye edebilirsiniz.

O’nu sevdiği bir sanatçının konserine götürebilir, en sevdiği arkadaşlarıyla muhteşem bir gün geçirmesini sağlayabilirsiniz. Bu alternatifleri çoğaltmak mümkün! Önemli olan annenizi en çok neyin mutlu edeceğini düşünmeniz ve bu düşünceden hareket ederek ne hediye edeceğinize karar vermenizdir. Elbette ilk hediyeniz sıcacık bir sarılma, güzel sözler ve onunla geçireceğiniz bir gün olmalıdır!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder