14 Nisan 2012 Cumartesi

Anneler Günü Hediyeleri Önerileri

Hayatımızın en değerlisi, bizim varlık sebebimiz annelerimize hediye almak belki de en zor hediye seçimlerinden biri. Mayısın ikinci pazarı yaklaştıkça anneler günü hediyeleri arama telaşıyla başımıza ağrılar girip tüm alışveriş merkezlerini talan edip yine elimiz boş dönebiliyoruz. 9 ay boyunca karnında bizi taşıyıp tüm nazlarımızı ve kaprislerimizi her zaman çeken dünyalar iyisi annemize doğru hediyeyi almak için birkaç ipucu vermek istiyoruz.

Öncelikle anneler günü hediyesi almak üzerinde düşünülmesi gereken bir durumdur, o yüzden son dakikaya bırakıp uyduruk bir anneler günü hediyesine razı olmak zorunda kalmayın. Yoksa anneniz her zaman olduğu gibi bu sefer de sizin baştan savma iş yaptığınızı anlayabilir. O yüzden muhakkak anneler günü hediyesi arayaşınıza mayıs gelmeden başlayın, en azından ne alacağınızı kesinleştirmiş olun.

İkinci olarak anneler günü hediyeleri arayışınızda sakın sıradan bir parfüm, elbise, kolye götürmeyin, anneniz bunları sizden daha önce 20-30 kere aldı.


Ona ilginç hediye seçmeye özen gösterin. Özellikle en çok zaman geçirdiği yer olan mutfağına ilginç birşeyler alabilirsiniz.

Üçüncü anneler günü hediyesi önerimiz kişiye özel hediyelerdir. Üzerinde annenizin resminin basılı olduğu bir çerçeve, ona özel yazılarınızın yer aldığı bir fotoblok ya da şu sıralar çok meşhur olan kişiye özel yazılı Oscar Ödülleri verebilirsiniz.

Dördüncü anneler günü hediyeleri tüyomuz, ona kullanabileceği bir hediye almanız. Ona gidip araba ya da mangal ekipmanı gibi kullanmayacağı şeyler almak yerine onun mutfakta, banyoda ya da ev işlerinde kullanabileceği ve onun işlerini kolaylaştıracak bir hediye almanız.

İlginç anneler günü hediyeleri seçeneklerine şuradan ulaşabilirsiniz:

http://www.buldumbuldum.com/hediyesi/anneler_gunu/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder