9 Mayıs 2009 Cumartesi

Anneler günü mesajları

Annecigim beni kucağında taşıyan, gece gündüz başımda duran, göz yaşımı silen, derdime derman bulan annem, seni cok ama cok seviyorum, sen benim en güzel meleğimsin, anneler günün kutlu olsun..


Canım annem, seni belki kırdım, belki üzdüm, ama şunu unutma seni hep sevdim...(dünyanın en güzel, en tatlı, en birtane annesine).


Dünyanın tek karşılıksız seven meleği, benim meleğim annem. Ne yaptıysam benden vazgeçmedin ve bana hep destek oldun şu yaşıma kadar. Bende sana hep iyi bir evlat olmaya çalıştım. Annecim senin kokun olmadan yaşayamam. Anneler günün kutlu olsun, hep başımda ol melek annem. Tanrının bana en güzel hediyesisin, sen benim koruyucu meleğimsin....


Fedakarlık, sevgi, sabır ve güzellik ne demek diye tarif et deselerdi bana hiç düşünmeden ANNEM derdim..


Sen bütün annelerden farklısın, aşkım, dünyanın en sabırlı, en tatlı, en fedakar, en dost annesisin. Hiç ayrılmadın, bırakmadın beni annelerin en anlayışlısı. Hep yanımda ol, nasıl anneler hiç çocuklarını bırakmassa sende beni bırakma ne kadar yaramaz olursam olayım bırakma, cezalandır ama sakın bırakma. Aşkım, annelerin en iyi kalplisi sensin, hep böyle kal, hep melek annem olarak kal. Hep tut elimden bırakma karanlıklarda beni, hiç bir karanlıktan korkmam çünkü senin olmadığın karanlık kadar kara değildir hiçbiri. Sen hayatımın anlamı, aşkım, bitanem, canım, tüm benliğim, herşeyim... Bu sene yine yılın annesi sensin. Annem seni herkesten ve herşeyden çok ama çok seviyorum.


 


Gözümde bir damla yaş olsaydın seni katbetmemek için hiç ağlamazdım annecim. Anneler günün kutlu olsun. İyi ki varsın.


 


Sen benim için o kadar değerli o kadar değerlisin ki, dünyaya bir daha gelsem senin kızın olmak, senin dizinin dibinde oturmak, senin benim saçlarımı okşamanı isterdim. Sen benim için değişmez tek parçasın, seni ömür boyu çok çok çok çok çok seveceğim. Sen dünyadaki en güzel ve en anlayışlı annesin, sana arkadaşım diye hitap etmek benim için büyük bir şans, seni ölene kadar ve öldükten sonra çok ama çok seveceğim gün geçtikçe değerini daha iyi anlıyorum... Seni çok seviyorum.

1 yorum:

  1. anneler günü çok güzel sizce anneler günde ne alcanız çok merat ediyorum ben annemi çok seviyorum siz zamanla anne ne oldugu bilceksiniz küçükler anne ve baba çocuklarınızı koruyun onların istedikleri yapın büyüyünce anlayacaklar siz onların herşeyinsiniz anlamak gerek lütfen küçüklere saygı sevgi siz onların onların size ihtiyacı var eger onlar sizi dinliyorsa siz onların sözünü dinleyenin benim adım tuğçe ben yazıyorum bunların küçüklere sevgi saygı büyüklere sevgi sizi çok seviyorumm

    YanıtlaSil