5 Ocak 2009 Pazartesi

Hediye sunum şekilleri

Hediyemizi aldık peki bunları nasıl sunacağız ? Biz düşündük ve sizler için araştırdık.
Geçen konumda verdiğimiz üzere erkeklerde ilginç bir yöntem söylemiştik.Bunu her 2 eşte uygulayabilir.Ama bu sefer konunun en önemli kısmı olan kart yazma olayını anlatacağım sizlere.İlk olarak gidip hemen kırtasiyeden şöyle kalpli bir kart alıyorsunuz ve üstüne aşağıdaki yazıları yazıyorsunuz veya bu yazılara benzer ama gönülleri fetheden yazılar bulmaya çalışıyorsunuz.

İşte Anneler Günü için sizlere seçtiklerimiz ;

• Kuzey rüzgarı da esse, kopsa da fırtına, sığınacağım tek liman sensin annem. Hakkını nasıl öderim.. Başımı dizlerine koymaya geldim.
• Beni benden çok sevdiğine inandığım tek insan, ANNEM. Ellerinden öperim.
• Hırçınlığımın tesellisi, şefkatine sığındığım, hayatımı gönüllü paylaşan annem.. hakkını nasıl öderim..
• Annem senin sevgin dünyamı ısıtan tek güneştir. Hiç ışığın eksilmeyecek biliyorum. Varlığınla mutluyum. Anneler günün kutlu olsun sevgili annem.

• Seni bir gün değil her canım yandığında, başım sıkıştığında seni çağırıyorum. Sesimi duyan tek insan sensin. Anneler günün kutlu olsun ANNECİĞİM.

İster bunun gibi yazılar bulun isterseniz de kendiniz yapın ama ne yaparsanız yapın bu ufak ama gönülleri fetheden ayrıntıyı unutmayın.
Bir selamda bizde annenize , ANNELER GÜNÜN KUTLU OLSUN.

1 yorum:

  1. ANNECİĞİM SEN BAHARDA NAZLI ÇİÇEK BEN ÇİÇEKTE TOMBUL BÖCEK SENSİN BENİ GÜLDÜRECEK ANNECİĞĞĞĞĞĞĞİİİİİİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM BİRİCİĞĞĞİM

    YanıtlaSil